Opplevelser blir enda sterkere når man deler dem med sine kjæreste i rolige omgivelser, og det finnes alltid grunner til å feire oss selv eller flere sammen.
Her kan dere finne roen nært dyr og natur og vi vil gjøre alt for å gi dere en minnerik opplevelse. 

Segelsund «Boutique gjestehus»

Gjestehuset ligger i landlige omgivelser med utsikt over fjorden

Vi elsker overnattingssteder som har det lille uventede. Finnes det noe koseligere enn et overnattingssted som får deg til å føle deg som gjest i et privat hjem. Vi vil at du skal føle på atmosfæren, inspirasjonen og nettopp «hjemme-hos»-følelsen.

I vårt gjestehus ønsker vi å tilby gjestene våre en helt spesiell opplevelse. Alle rom har sin særegne stil og historie. I huset er det 6 soverom i ulike størrelser, totalt 13 sengeplasser. Det er muligheter for ekstra senger. Vi har fokus på gjenbruk, og vår service og mat skal også alltid ha det lille ekstra.

Vi skreddersyr aktiviteter, men vi har pakker vi ønsker å anbefale. Dette finner vi ut av sammen. Det er bare å ta kontakt.

Praktisk

Rommene er utstyrt med håndklær og ferdig oppredde senger. Det er felles bad og 2 toalett i huset. Du kan også benytte husets kjøkken, stue og loftsstue. Kjøkkenet er fullt utstyrt med kokemuligheter og 12 spiseplasser. På stua er det TV, og i huset er det gratis internett.

Frokostkurv, lunsj, matpakke og middag kan bestilles 2 døgn før ankomst. Meny etter årstidene.

Bildegalleri

Klikk på bildene for mer info.


Stabburet

Stabburet er et romantisk tilfluktssted med fin utsikt utover fjorden og naturen, 90% sjanse for å se rådyr utenfor vinduene. Påfugler og ender rusler ute på tunet og noen duer kurrer i innhegningen like ved.

Dette er en unik og stilfull innkvartering i deilige senger med dunputer og dundyner. Vi planlegger badestamp og badstue plassert skjermet bak stabburet.

Vi er opptatt av gjenbruk og bærekraftig bruk av naturlige materialer i interiøret.

Oppgraderer dere rommet står det Prosecco, potetgull og noe søtt og venter på dere ved innsjekk på rommet.

Kommer dere på en mindfull og avslappende weekend hos oss?

Vi skreddersyr aktiviteter, men vi har pakker vi ønsker å anbefale. Dette finner vi ut av sammen. Det er bare å ta kontakt.

Praktisk

Rommene er utstyrt med morgenkåper, håndklær, kaffemaskin, vannkoker, (kaffe og te) og kjøleskap. Toalett og dusj er på låven, 20m fra Stabburet. På sommeren kan utedusjen brukes.

Frokostkurv, lunsj, matpakke og middag kan bestilles 2 døgn før ankomst. Meny etter årstidene.